Skip to main content
Til toppen

Polatis Optisk Svitsj

Polatis Optisk Svitsj

Polatis Optisk Svitsj

POLATIS DirectLight® heloptisk svitsj styrer lys fra en inngangsport direkte til en utgangsport uten konvertering til et elektrisk signal. Alt lys på fiberkabelen blir rutet, som gjør at den fungerer som et patchepanel og ikke en ruter/svitsj. Svitsjen styres av programvare med grensesnitt som spenner fra lavnivåprotokoller som TLI eller SCPI, til grensesnitt for programvaredefinerte nettverk som RESTCONF og NETCONF.

Fordeler:

 

  • Høy tetthet - opptar svært lite rackplass
  • Overlegen optisk ytelse - svært lav demping, forsinkelse og refleksjon
  • Svært rask svitsjehastighet og fullstendig bidireksjonal
  • Fremtidssikker - fungerer uavhengig av bitrate og protokoll for å møte fremtidens standarder
  • Evnen til å sette og holde mørke fiberforbindelser – Kan forhåndskonfigurere forbindelser uten lys
  • Høy pålitelighet gir høy tilgjengelighet – redundante nettverkskort og strømforsyninger med hot-swap. 


HUBER+SUHNER tilbyr også kompakte POLATIS optiske svitsjmoduler som kan integreres i andre systemer.

Trenger du hjelp?

Kenneth Haugseth
Business Area Manager Aerospace, Space & Defence Vis telefon Vis e-post

Relevante Markeder

Dagens tjenestetilbydere må støtte en rekke teknologier - optisk, trådløst, DSL, Ethernet, TCP/IP osv. som muliggjør et tilsynelatende uendelig antall tjenester som tale, data, video, IP/VPN, internett, skytjenester samt tjenester som tjenester som kommer i fremtiden. Teknologien må gjøre dette kostnadseffektivt, med både rask avkastning på investeringer og lave langsiktige driftskostnader.

Nettverksutstyr må utføre mer enn bare én nettverksfunksjon, og infrastrukturinvesteringer må være enkle å implementere og drifte samt ha lave livsløpskostnader. Tjenestetilbydere trenger en nettverksinfrastruktur som er rask, fleksibel og støtter et bredt spekter av tjenester. Utstyret bør oppta liten plass og ha lavt strømforbruk for å redusere kostnader og miljøavtrykk.

Polatis heloptiske svitsjer støtter nøkkelapplikasjoner i tjenestetilbyderes nettverk og styres av Polatis' brukervennlige, fjernstyrte og nettbaserte brukergrensesnitt. Ved hjelp av Polatis Optical-to-Optical-to-Optical (OOO)-svitsjer kan tjenestetilbydere øke inntektene samtidig som de betydelig reduserer kapital- og driftskostnader.

Les mer om hvordan Polatis kan benyttes til telecom applikasjoner her.

Linken tar deg til den engelske, mer utfyllende versjonen av denne siden. 

Myndigheter, etterretning og forsvarsorganisasjoner trenger i økende grad høytytende kommunikasjon for å utføre oppdragene sine. Heloptisk teknologi leverer hastighet og skalerbarhet som er nødvendig for å oppnå dette.

Imidlertid kreves det også kommunikasjon som er sikker, pålitelig, enkel og administrere, skalerbar og kostnadseffektiv. Polatis tilbyr pålitelige heloptiske svitsjer med førsteklasses ytelse. Mindre enn 1 dB optisk tap, optisk returtap på -55 dB og DirectLight®-teknologi med piezoelektrisk strålestyring som er betydelig mer energieffektiv enn konvensjonelt utstyr basert på optisk-elektrisk-optisk (OEO)-teknologi.

Polatis' svitsjer har gjentatte ganger vist seg å være pålitelige og har blitt implementert i en rekke kritiske myndighets- og forsvarsapplikasjoner de siste ti årene, slik at våre kunder kan bygge trygge heloptiske nettverk. Polatis svitsjene fungerer uten å konvertere signalet elektrisk, slik at data forblir sikre. Polatis-svitsjer er også immune mot elektroniske mottiltak og gir ingen mulighet for signalutslipp, blokkering eller hacking, slik at dataene forblir sikre.

Polatis tilbyr et bredt spekter av løsninger for myndigheter og forsvar som bidrar til å redusere driftskostnader samtidig som de forbedrer den generelle sikkerheten, påliteligheten, administrerbarheten og ytelsen til det optiske nettverket.

Ønsker du å lese mer om hvordan Polatis heloptiske svitsjer kan sikre kritisk kommunikasjon og etterretning, kan du lese mer her.

Linken tar deg til den engelske, mer utfyllende versjonen av denne siden. 

Nettverksutstyrsprodusenter og andre produsenter av avansert teknologi ønsker å levere høykvalitetsprodukter raskere og mer effektivt. De trenger derfor pålitelige testresultater og økt testeffektivitet. På samme måte trenger leverandører av telekommunikasjonstjenester å kunne måle oppstrøms- og nedstrømstrafikk for å sikre nettverksytelse og oppfylle serviceavtaler, samt effektivt feilsøke, isolere og løse eventuelle nettverksproblemer. Polatis optiske svitsjer kan da være til hjelp. Tilgjengelig i et bredt spekter av frittstående og OEM-formater, bidrar Polatis optiske svitsjer til å utvide eksisterende testinfrastrukturer for å muliggjøre effektiv testing.

Polatis optiske svitsjer kan gjøre mye - i både standardutgaver, kundespesifikke utgaver og i OEM-formater. Ikke bare kan de muliggjøre ulike optiske tilkoblingsalternativer, som integrert overvåking, testing og automatisert fiberdistribusjon; de kan også tilpasse seg hvilken som helst hastighet (inkludert 100Gbs) og hvilken som helst protokoll hvor som helst og når som helst. Dette gjør en investering i Polatis-svitsjer for testing til en varig investering. I tillegg gjør Polatis lave livsløpskostnader og varierte formater det enkelt å integrere optisk svitsjeteknologi i nesten en ubegrenset rekke applikasjoner, utstyr og styringsplattformer.

Polatis optiske svitsjer har ikke bare markedets laveste tap, de er også klare for 100Gbs i dag. Det betyr at for eksempel nettverksutstyrsprodusenter kan bruke Polatis-teknologi til å teste 40Gbs- og 100Gbs-implementeringer på en enkel, problemfri og pålitelig måte. Polatis' lave tapskarakteristikker sikrer pålitelige og nøyaktige testresultater, og svært raske svitsjehastigheter sikrer effektive  testprosesser. Polatis optiske svitsjer kan også brukes til å utvide eksisterende testutstyr for å øke testbåndbredden.

Ønsker du å lese mer om hvordan du kan benytte Polatis i fobindelse med test og målinger, kan du lese mer her

Linken tar deg til den engelske, mer utfyllende versjonen av denne siden. 

Lenker
Language
Min side