Skip to main content
Til toppen

Kontakter

Radiofrekvenskontakter sikrer overføring av analoge og digitale signaler. Vi tilbyr RF-kontakter fra flere av de ledende leverandørene på markedet. I tillegg fører vi et bredt utvalg av standard kontakter for flere ulike applikasjoner.

Våre dyktige spesialister har lang erfaring innen prosjektering og produksjon av koaksiale kontakter, slik at du alltid er sikret kundespesifikke løsninger med optimal ytelse.

Relevante produkter

Trenger du hjelp?

Kenneth Haugseth
Business Area Manager Aerospace, Space & Defence Vis telefon Vis e-post

Kontakt typer

Våre koaks innsatsmoduler 1.0/2.3 er egnet for kombinasjonskonnektoren DIN 41612 (M mønster). Innsatsene er utstyrt med en skyvbar koblingsmekanisme som sikrer en kort tilkoblingstid. I tillegg har konnektorene høy impedansnøyaktighet, en rask og enkel montering samt høy reprodusebarhet på grunn av full krympekabelinnføring. 1.0/2.3 innsatsene er egnet for bruk opp til 4 GHz.  

4.3-10 kontakter gir svært lav PIM-ytelse sammen med lav vekt- og kompakthet. Et nøkkeltrekk ved denne kontakten er at det elektriske og mekaniske er adskilt, noe som resulterer i et lavere koblingsmoment. Det er også mulig å tilby kontakten med skrue, håndskrue og hurtiglåsdesign, og noe som forenkler installasjonsarbeidet. Konnektoren har meget høy og pålitelig elektrisk ytelse uavhengig av dreiemomentet.

Finnes også i 4.3-10 Plus interface.

7/16 kontakter er mekanisk meget robuste koaksialkonnektorer med skruelås. De har en karakteristisk impedans på 50 ohm og kan brukes med utmerkede elektriske egenskaper opp til 7,5 GHz. Overføring av middels til høy effekt med radiosendere og lav PIM-overføring av mottatte signaler som i mobiltelefonbasestasjoner er typiske bruksområder.

Våre BMA ‘blind mate’ konnektorer åpner opp for nye muligheter innen mikrobølgeapplikasjoner opp til 18 GHz. Bredengen tilbyr en portefølje av konnektorer for fast og flytende plass konfigurering.  Ytter-kontakten tilpasser for feiljusteringer i det aksiale og radielle planet. BMA-serien tilbyr et bredt utvalg av produkter med høy pålitelighet og enkel montering, og kan sammenkobles med OSP-kontaktserien.  

BNC er en populær konnektorserie med en bajonettkoblingsmekanisme med to stifter, som er spesielt nyttig for ofte av og på koblede RF-forbindelser med frekvenser opp til 4 GHz. BNC-kontakter er tilgjengelige for 50 ohm og 75 ohm applikasjoner.  

BNC 50 Ω

BNC 75 Ω

BNC 75 Ω REAL

Ekte 75 ohm BNC kontakter er egnet for applikasjoner opp til 3 GHz, i motsetning til de konvensjonelle 75 ohm BNC kontakttypene, som kun kan brukes opp til 1 GHz. Med full crimp-teknikk kan de raskt og enkelt settes sammen til alle praktiske kabeltyper. Takket være gode elektriske egenskaper er de egnet for ulike bruksområder, som for eksempel kringkasting, telekommunikasjon, etc.

BNO er en bayonett kontakt som ligner på en BNC, men har to innerledere. De er egnet for twinax kabel, og har polariserte kontakter. Den kan ikke sammenkobles med BNC. Bredengens utvalg av BNO tvillingskontakter er egnet for bruk opp til 200 MHz (for eksempel datanettverk og prosesskontroll).  

BNT triaksiale konnektorer er en type RF-konnektor utstyrt med en bajonettkoblingsmekanisme og tre konsentriske kontakter (indre leder, indre skjerm og ytre skjerm) for triaksiale kabler. BNT-kontaktene kan sammenkobles med BNC-kontakter, men det er kun den indre lederen og den ytre skjermen som kan knyttes sammen. BNT-kontakter er egnet for applikasjoner opp til 3 GHz (indre koaksiallinje).  

C-kontakter er mellomstore RF-kontakter utstyrt med bajonettmekanisme, noe som fører til rask of enkel til- og frakobling. C-kontaktene gir 50 ohm impedans, og frekvensområdet (kontaktgrensesnittet) er spesifisert for bruksområder opp til 11 GHz.  

MCX er en subminiatyr kontakt med snapp-funksjon. Den tilbyr en utmerket kombinasjon av størrelse, vekt, holdbarhet og ytelse for bruksområder som mobil og fast telekommunikasjon, GPS-applikasjoner og i test- og målesystemer. Kontaktene er designet for frekvenser opp til 6 GHz og er testet I henhold til den internasjonale standarden CECC 22220. MCX-kontakter oppfyller alle de høye kravene som mikrokoaksialkontakter burde tilfredsstille i dag.  

MHV (Miniature High Voltage) er en høyspennings miniatyr koaksialkontakt. Kontaktene har en arbeidsspenning på opptil 1,6 kV rms I sammenkoblet tilstand og er egnet for applikasjoner opp til 300 MHz. Designet ligner på BNC-kontakter, men MHV-kontakter har i tillegg isolatorer som stikker ut over de ytre kontaktene for å gi en grad av sikkerhet for kontaktspenning når de ikke er sammenkoblet. Men hvis det kreves en høy grad av beskyttelse i usammenkoblet tilstand, anbefaler vi bruk av SHV serien i stedet.  

MMBX-kontakter er spesielt utviklet for kort-til-kort og kort-til-modul RF-forbindelser. Sammen med MBX, har Bredengen en kort-til-bord portefølje som tilbyr den høyeste fleksibilitet for både dagens og fremtidige radiomodulapplikasjoner. MMBX-kontakter har en operasjonsfrekvens på opptil 12,4 GHz. Serien inneholder et brekt spekter av kort- og kabelkontakter med en minimumsavstand fra kort-til-kort på kun 6,7 med mer.  

MMCX-kontakter er egnet for bruksområder som krever ekstremt små dimensjoner, og kan brukes i applikasjoner fra DC til 6 GHz. De er utstyrt med en ‘snap-on' koblingsmekanisme som sørger for at de elektriske parameterne reproduseres nøyaktig og konsekvent. På grunn av sin ikke-spaltede ytre kontakt gir MMCX-serien en lav RF-lekkasje. I tillegg oppfyller SMT MMCX-kontaktene alle dagens SMT-krav (Suface Mount Technology) grunnet deres pålitelige design, materialvalg og emballasje. SMT-kontakter passer til alle reflow-loddede SMT-PCB-er der impedanstilpasning eller skjermet signaloverføring er nødvendig.  

MMPX er en kontaktfamilie med snapp-funksjon, og er den mest ideelle systemløsningen for drift av frekvenser opp til 65 Ghz (80 GHz) og datahastigheter opp til 80 Gbps. Det omfattende produktutvalget består av kabelkontakter og monteringer, PCB-kontakter og adaptere til åpne standarder. Bredbåndsegenskapene, den lille størrelsen og den høye elektriske ytelsen til MMPX-kontaktene tillater nye løsninger for bruk innen en rekke markeder, som for eksempel høyhastighets digital testing og radiofrekvenstesting (60 GHz WPAN), industri, mobilkommunikasjon, romfart og forsvar.  

N kontakter er tilgjengelige med 50 ohm og 75 ohm impedans. Frekvensområdet strekker seg til 18 GHz, avhengig av kontakt og kabeltype. Skrukoblingsmekanismen gir en solid og pålitelig tilkobling.

N-koblinger er tilgjengelige for fleksible kabler, for semi-rigide kabler og for korrugerte kabler.

NEX10®-grensesnittet tilbyr svært lav PIM-ytelse, samt et robust design og liten størrelse. I tillegg separerer NEX10® elektrisk kontakt fra det mekaniske kontaktområdet, som gir lav PM og høy returtapytelse uavhengig av koblingsmekanismen eller dreiemoment. Disse egenskapene gjør det også mulig å få kontakten utstyrt med skrue-, håndskrue -og hurtiglås-design, som gjør installasjonen enklere samtidig som det garanterer en meget høy elektrisk ytelse for alle koblingsmekanismer. I tillegg gir den garantert beskyttelse mot korrosjon og ekstreme værforhold.  

PC 3.5-kontakter er presisjonskontakter for bruk i mikrobølgeapplikasjoner opp til 26,5 GHz. De er spesielt egnet for bruk med halvstive kabler og mikrobølgekomponenter, og kan sammenkobles med SMA og SK (2,92 mm) kontakter. Kontakten har et luftdielektrisk grensesnitt og en motstandsdyktig konstruksjon, som forbedrer ytelsen ytterligere.  

QLA er en kontaktserie med en hurtigkoblingsmekanisme – koblingen gjøres ved å trykke pluggen inn i kontakten. Tre låsefjærer kobles inn automatisk, og sikrer dermed koblingene mot aksiale krefter, uten at vridning er nødvendig. Kontaktene kobles lett fra hverandre ved å trekke den ytre hylsen på pluggen litt tilbake. Denne koblingsmekanismen gir en rask og pålitelig tilkobling for applikasjoner opp til 1,4 GHz.  

QMA kontakter er i samsvar med QLF-standarden og tilgjengelig med 50 ohm impedans. Frekvensområdet strekker seg til 18 GHz, avhengig av kontakt og kabeltype. Imidlertid er de fleste QMA-kontaktene returtap optimalisert for frekvenser opp til 6 GHz.

Grensesnittet er basert på SMA-dimensjonen, men i stedet for en gjenget koplingsmekanisme brukes en ny snap-lock-mekanisme. QMA-grensesnittet har en svært lik ytelse som SMA, men i tillegg tilbyr det en enklere, raskere og sikrere kobling, og hjelper kundene å spare betydelig tid under montasje. 

Pakketettheten til QMA er bedre enn SMA konnektorer, for det den ikke krever noen momentnøkkel for å festes. QMA kan ikke kombineres med SMA. QMA kontakter er også tilgjengelig som vanntett versjon (IP68) og er kompatible med QLF-standarden.

QN kontakter er tilgjengelige med 50 ohm impedans. Frekvensområdet strekker seg til 11 GHz, avhengig av kontakt og kabeltype, men for de fleste QN-kontaktene er returtap optimalisert for frekvenser opp til 6 GHz. Grensesnittet er basert på de indre dimensjonene til N-kontakten, men i stedet for en gjenget koplingsmekanisme, brukes en snap-lock-mekanisme.

QN-grensesnittet har en svært lik ytelse som N, men i tillegg tilbyr det en enklere, raskere og sikker kobling som sparer kundene betydelig med tid under montasjen. Pakketettheten til QN er bedre en N takket være at det ikke kreves noen momentnøkkel for å feste mutteren. I tillegg er de ytre dimensjonene til QN mindre enn N, noe som fører til fordelen at selv flensen i TNC-størrelse kan brukes på QN-koblinger. 

QN kontakter er også tilgjengelig som vanntett versjon (IP67).

SHV (Safe High Voltage)-kontakter gjør håndtering av kontaktene tryggere. Senterkontaktene er godt forsenket for å forhindre støtfare når de ikke er sammenkoblet, og ved sammenkobling kobles den ytre lederkontakten før de indre. SHV-kontakter er egnet for alle høyspenningsapplikasjoner opp til 5 kV DC eller 3,5 kV rms. Disse kontaktene brukes vanligvis i kjernefysiske instrumenter eller test- og måleutstyr. Spenningene er gyldige for både den sammenkoblede og den ikke-tilkoblede tilstanden.  

SK-kontakter er presisjonskontakter for mikrobølgeapplikasjoner opp til 40 GHz. De kan kombineres med SMA- og PC 3.5-seriene. De har høy mekanisk stabilitet og repeterbarhet. Den forkortede hannpinnen sikrer en parringsprossess som ikke er destruktiv. Når glassperlene brukes sammen med SK-utskytningsanordningene, kan kontaktene skiftes ut uten å forstyrre den hermetiske forseglingen. Avspenningskontakter er tilgjengelige for en mekanisk frakobling mellom glassperlene og den interne mikrobølgekretsen.  

SMA kontakter er presisjonskontakter for mikrobølgeapplikasjoner opp til 18 GHz. Den utvidede frekvensversjonen opererer med utmerket return loss opp til 26,5 GHz. Det er et stort utvalg av bruksområder for SMA-kontakter, som for telekom, test og måling, instrumenter, flyelektronikk osv. 

SMA er klassifisert i de to kategoriene standard SMA-kontakter for avanserte applikasjoner eller applikasjoner underlagt tøffe forhold og ECO SMA-kontakter for høyt volum.
 

SMB-subminiatyr konnektorer er egnet for applikasjoner fra DC opp til 4 GHz. SMB snap-on-mekanismen gir en rask og pålitelig tilkobling for applikasjoner med høy pakkingstetthet.

SMC-subminiatyr konnektorer er basert på samme design som SMB- og SMS-serien. På grunn av sin skrukoblingsmekanisme er SMC-subminiatyrkontaktene egnet for applikasjoner opp til 10 GHz. SMC-skrumekanismen tillater en vibrasjonssikker tilkobling egnet for semi-permanente tilkoblinger og for bruk i mobilt utstyr med lave VSWR-krav.

SMP-kontakter gir en robust, velprøvd og kompatibel ‘plug-in’ løsning for applikasjoner opp til 40 GHz. SMP-kontaktene er MIL-SPEC –kvalifisert for forsvars- og romfartsmaskinvare. Utformingen av grensesnittet og behandlingen av materialer garanterer mekanisk ytelse over hele levetiden til kontakten, og med alle MIL-STD-348-kontakter på markedet.  

TNC kontakter er gjengede RF-kontakter som kan brukes fra DC opp til 11 GHz. 50 ohm TNC- og 75 ohm TNC-kontakter kan kombineres uten begrensninger.

 
TNC 50 Ω

Den gjengede koblingsmekanismen forbedrer kontrollen over grensesnittdimensjonene og gjør at de kan brukes under en høyere miljøbelastning enn BNC, spesielt under en høy vibrasjonsbelastning.

TNC 75 Ω

Innenfor den internasjonalt standardiserte TNC-standarden kan en perfekt 75 ohm karakteristisk impedans ikke realiseres. Ved frekvenser opp til 1 GHz er imidlertid det lille impedansavviket ubetydelig for praktiske bruksområder. Den gjengede koblingsmekanismen gjør at de kan brukes under høyere miljøbelastning enn BNC.

UHF konnektorer har ikke definert impedans. De er beregnet for applikasjoner opp til 200 MHz der det kreves mekanisk robuste kontakter.

Visning
Sorter
11 716-50-7-1/003 E (RG 213)

Coaxial connector
|7/16, 50 Ohm, Straight cable male

Produktnummer: 22544073
Lagerbeholdning:
11 716-50-7-2/003 E (RG 214)

Coaxial connector
|7/16, 50 Ohm, Straight cable male

Produktnummer: 22544074
Lagerbeholdning:
11 716-50-7-3/003 E

Coaxial connector
|7/16, 50 Ohm, Straight cable male

Produktnummer: 22544075
Lagerbeholdning:
23 716-50-0-3/003 E

Coaxial connector
|7/16,50 Ohm,Straight panel receptacle,female,flange

Produktnummer: 22544104
Lagerbeholdning:
25 716-50-7-2/003 E

Produktnummer: 22544107
Lagerbeholdning:
11 BNC-75-2-12/133NE

Coaxial connector
|BNC, 75 Ohm, Straight cable male

Produktnummer: 22544277
Lagerbeholdning:
16 QLA-01-2-13/122NE

Coaxial connector
|QLA-01, 50 Ohm, Right angle cable male

Produktnummer: 22544279
Lagerbeholdning:
11 SMA-50-2-15/111NE

Coaxial connector
|SMA, 50 Ohm, Straight cable male

Produktnummer: 22544545
Lagerbeholdning:
11 SMA-50-3-15/111NE

Coaxial connector
|SMA, 50 Ohm, Straight cable male

Produktnummer: 22544547
Lagerbeholdning:
21 SMA-50-2-15/111NE

Coaxial connector
|SMA, 50 Ohm, Straight cable female

Produktnummer: 22544549
Lagerbeholdning:
21 SMA-50-3-15/111NE

Coaxial connector
|SMA, 50 Ohm, Straight cable female

Produktnummer: 22544550
Lagerbeholdning:
25 SMA-50-2-15/111NE

Coaxial connector
|SMA, 50 Ohm, Straight panel cable female, flange mount

Produktnummer: 22544551
Lagerbeholdning:
Lenker
Language
Min side