Skip to main content
Til toppen

RF over Fiber

Markedet utvikler seg i et betydelig tempo, og kundene krever at nye systemer enkelt og raskt kan tilpasses og kombineres med ulike teknologier. Vi tilbyr gode end-to-end-hybridløsninger, og vår RF-over-fiber-serie muliggjør bruk av radiofrekvens og fiberoptikk i ett enkelt system.

Relevante produkter

Trenger du hjelp?

Kenneth Haugseth
Business Area Manager Aerospace, Space & Defence Vis telefon Vis e-post
Eller gå til:

Rf-over-fiber serier

Utviklingen av RF-over-fiber er drevet av en filosofi om å tilby RF-tilkoblinger med høy tetthet – samtidig som kabelarealet reduseres betydelig. Singelmode-, enkle- og duplekssystemer er svært fleksible løsninger som er perfekte for tøffe, utfordrende miljøer. Høy fleksibilitet oppnås ved å tilby kunden alternativer når det gjelder samtrafikk, mens skalerbarheten til systemene muliggjør ubegrenset RF-tilkoblingstetthet.

Kombinert med våre andre anerkjente komponenter, som RADOX og Q-ODC-12, kan systemet bli utplassert i alle miljøer og sparer betydelig med plass.  

Våre standard RF-over-Fiber moduler er tilgjengelig i 1, 6 og 12 porter og dekker et bredt frekvensområde fra 1MHz til 40GHz. Systemene dekker distanser opp til 100km og passer perfekt til bruksområder som krever en lett og trygg tilkobling med høy tilkoblingstetthet.  

GPSoF-moduler distribuerer et enkelt GPS-signal til flere mottakersystemer. Dette sikrer at signaldata, slik som tidssynkronisering i separate, men tilkoblede systemer, alltid er de samme. Standard GPS-over-fiber-systemer inkluderer enkelt- og flerportsløsninger, samt plass til både L1- og L2-band. L1, L1-L2, GPS-antennas og time and frequency stanadards.

I tillegg til våre GPSoF moduler tilbyr vi en Time and Frequency Standard (TFS) modul. TFS bruker 1PPS for å sikre at tidssynkronisering fortsatt er mulig i tilfelle det oppstår et tap av GPS signaler.

Den lille størrelsen til GPSoF modulen gjør at systemene passer perfekt til både statiske og dynamiske bruksområder, også der plass muligens er begrenset.

Direkte GPSoF muliggjør en fiberoptisk forbindelse direkte inn i en antenne – og leverer verdens første «virkelig kobberfrie» kobling. Bruken av Power-over-Fiber adresserer perfekt strømforsyningsbegrensninger i eksterne antenne-applikasjoner ved å eliminere behovet for ekstern strøm til den ytre antenneenheten. Dette er ideelt for applikasjoner som har begrensede strømressurser, for eksempel takinstallasjoner. Bruk av Power-over-Fiber sparer også tid og penger i miljøer som kan hindres av installasjon av ledende kabel – noe som er typisk når du utvider strømforsyningen til installasjonsområdene.

Med bruk av multimedia som fortsetter å øke innen operasjonslandskapet (fra planlegging til de-briefing), er LAN-over-Fiber fokusert på å gi Gigabit-tilkobling i utfordrende miljøer.

Våre standard LANoF moduler er tilgjengelige i 1, 6 og 12 porter og kan lett integreres med eksisterende nettverkinfrastrukturer. LANoF systemet passer spesielt godt til bruksområder som krever LAN egenskaper til data synkronisering, diagnostikk, fjernidentifikasjon og programvaredistribusjon.

Visning
Sorter
RFoF6 - 6GHz (TX)

Produktnummer: 85065392
Lagerbeholdning:
RFoF6 - 6GHz (RX)

Produktnummer: 85065393
Lagerbeholdning:
RFoF6 - 6GHz LN (RX)

Produktnummer: 85074578
Lagerbeholdning:
RFoF6 - 6GHz LN (TX)

Produktnummer: 85074581
Lagerbeholdning:
RFoF1 - 6GHz (TX)

Produktnummer: 85085011
Lagerbeholdning:
RFoF1 - 6GHz (RX)

Produktnummer: 85085013
Lagerbeholdning:
MA12_QOP2_QOP2_A260L_0100_BB 100MTR

Produktnummer: 85121328
Lagerbeholdning:
Lenker
Language
Min side