Skip to main content
Til toppen

ISO 9001 Kvalitetssertifisering

ISO 9001 Kvalitetssertifisering

ISO 9001 Kvalitetssertifisering

Bredengen er stolt over å være ISO 9001-sertifisert av Nemko. Nemko er en uavhengig og akkreditert organisasjon som vurderer om en bedrift oppfyller kravene i en internasjonalt anerkjent standard for kvalitetsstyring. Denne sertifiseringen bekrefter vår forpliktelse til å opprettholde høye kvalitetsstandarder i alle deler av vår virksomhet.

ISO 9001-sertifisering har vært en essensiell del av Bredengens tilnærming til kvalitetsstyring i mange år. Den viser vår dedikasjon til å levere enestående produkter og tjenester til kunder våre. Sertifiseringen vår signaliserer at vi har implementert og opprettholdt et solid kvalitetsstyringssystem i samsvar med ISO 9001-kravene. 

Gjennom å opprettholde ISO 9001-sertifisering, streber Bredengen etter å sikre konsistent produktkvalitet, kundetilfredshet og driftseffektivitet. Våre sertifiseringer kan gi deg som kunde ekstra tillit til vår evne til å møte dine forventninger og levere enestående resultater. 

Trenger du hjelp?

Hilde Sommerfelt
Økonomi- og Kvalitetssjef Vis telefon Vis e-post
Eller gå til:

Det er også viktig for oss å samarbeide med leverandører som legger like mye vekt på kvalitet og høye standarder som oss. Ved å sikre at våre leverandører har relevante sertifiseringer, som for eksempel ISO 9001, kan vi opprettholde en solid forsyningskjede som kontinuerlig leverer enestående produkter og tjenester. Vi samarbeider tett med våre leverandører og gir veiledning og støtte for å hjelpe dem med å oppfylle de nødvendige sertifiseringskravene. Vår forpliktelse til å sikre like sertifiseringer på tvers av forsyningskjeden vår styrker vår totale tilnærming til kvalitetsstyring og gjør det mulig for oss å alltid levere det beste for våre kunder.  

Her på Bredengen lover vi å fortsette å prioritere prinsippene i ISO 9001 og kontinuerlig evaluere og forbedre våre kvalitetsstyringspraksiser. Ved å være i forkant av kvalitetsstandarder og kontinuerlig utvikle våre interne prosesser, garanterer vi våre kunder de aller høyeste nivåene av kvalitet, pålitelighet og service.  

Last ned
ISO 9001 Certificate 2023-2026
Last ned
9001:2015 Certificate EN
Last ned
9001:2015 Sertifikat NO
Last ned
Language
Min side