Skip to main content
Til toppen

Skjøtemaskiner

Skjøtemaskiner er avanserte verktøy som brukes innenfor fiberoptikk for å spleise sammen to fiberoptiske kabler. Bredengen har et utvalg av høykvalitets fiberspleisere. Se vårt utvalg nedenfor.

Trenger du hjelp?

Glenn Barmen
Business Area Manager Maritime Vis telefon Vis e-post
Eller gå til:
Visning
AC/DC Adapter/Charger for ATS-A6

Produktnummer: DSS48-1263000
Lagerbeholdning:
Auto Fusion Splicer

ATS-A6 er en enkeltfiber-skjøtemaskin fra Acuteq. Med sitt brukervennlige grensesnitt, robuste etui, berøringsskjerm med høy oppløsning, langvarig batterilevetid og pålitelig design, er den et naturlig valg for fagpersoner som ønsker effektivitet og presisjon.

Produktnummer: ATS-A6
Lagerbeholdning:
Fusion Splicer All-in-One, 3-Axis, Core Alignment

Swift K33A er en svært presis og avansert IPAAS kjernesentrerende skjøtemaskin. Med sin alt-i-ett-funksjon utfører den både stripping, rensing, kapping, skjøting, og krymping av skjøtehylse. K33A kan også brukes til å terminere Fusion Splice-On-Connector (FSOC) for FTTH-nettverk og datasentre.

Produktnummer: Swift-K33-A
Lagerbeholdning:
Fusion Splicer All-in-One, Active Alignment

Swift KF4A er en avansert og presis ACTIVE kladdesentrerende skjøtemaskin. Med sin alt-i-ett-funksjon utfører den både stripping, rensing, kapping, skjøting, og krymping av skjøtehylse. I tillegg kan maskinen utstyres med en optisk effektmåler og V.F.L (Visual Fault Locator) som valgfritt tilbehør. Dette gjør det mulig for brukerne å umiddelbart verifisere skjøteresultatet uten behov for ekstra verktøy. (ALLINONE+, KF4A+)

Produktnummer: Swift-K4-A
Lagerbeholdning:
Power supply for KF4A

Produktnummer: swiftkf4a-psu
Lagerbeholdning:
Lenker
Language
Min side