Skip to main content
Til toppen

Luftfart

Luftfart

Luftfart

I over 30 år har vår leverandør Huber+Suhner designet og produsert klassens beste mikrobølgeløsninger og fiberoptiske teknologier som tilbyr enestående ytelse innen romfart, bakkestasjonskommunikasjon, oppskytningsoperasjoner og kommersiell luftfart.

Relevante produkter

Pålitelig utstyr til luftfartsindustrien 

Vi er stolte av å tilby klassens beste produkter for et bredt spekter av bruksområder, fra lav jordbane (LEO) til geostasjonær (GEO) bane, i tillegg til bemannede oppdrag og interplanetære ubemannede kjøretøy. Våre optiske løsninger er godt egnet for både bakke- og luftbårne applikasjoner. 

Luftfartsindustrien stiller høye krav til funksjon og stabilitet. Vi leverer pålitelige produkter som sikrer høy presisjon og prestasjonsevne til alle typer klimaer og miljøer.

 

Lagerhold og logistikktjenester 

Bredengen har en stor lagerportefølje basert lokalt i Oslo. Dette sikrer at deres prosjekt har kontinuerlig fremgang og tilgang på rask levering. Vi bruker miljøvennlig transport i Oslo området. 

Trenger du hjelp?

Kenneth Haugseth
Business Area Manager Aerospace, Space & Defence Vis telefon Vis e-post

Bredengen oppfyller kravene til følgende kvalifikasjoner:

Bruksområder

 

Romfart

Vår portefølje består av toppmoderne mikrobølgekomponenter og romfartsprodukter. Bredengen tilbyr markedet beste koblingstermineringsteknologi som sikrer pålitelig ytelse i selv de mest ekstreme miljøer. 

Bakketesting

Bredengen har et bredt utvalg for kunder som søker etter lav- og høyeffektsløsninger. Vi tilbyr et omfattende utvalg av TVAC-komponenter, fra testkabelsammenstillinger og hermetiske gjennomføringer for termiske vakuumkamre, til presisjonsadaptere for laboratorier og renrom. Våre RF-over-fiber-tilkoblingsløsninger minimerer tap over lengre kabelføringer, og fungerer som ryggraden for laboratorieautomatisering. 

Bakkestasjon

Kommunikasjonstopologier for bakkestasjoner blander RF- og FO-teknologier. Enten du leter etter lavtap, dynamiske RF-sammenkoblingsløsninger med høy tetthet, RF-over-fiber, helt optiske brytere, laserkommunikasjon, optiske transportløsninger eller fiberadministrasjon, tilbyr Bredengen alt du trenger for “end-to-end" tilkoblingskoblinger.  

Kommersiell luftfart

Vi beveger oss mot en revolusjon innen sivil luftfart på grunn av økende trang til å konstant være på nett. Underholdning på fly, fly-by-wire og til og med fly-by-light er i ferd med å bli mainstream. Vi tilbyr et bredt spekter av passive komponenter som WiFi-antenner i kabinen, kabler, kontakter, kabelsystemer og optiske kommunikasjonskomponenter for å sikre stabile og raske tilkoblinger i alle høyder. 

Avansert luftmobilitet

Innovasjonshastigheten innen utviklingen av avansert luftmobilitet når hele tiden nye høyder. Bruken av fullt elektrisk drevne, høyautomatiserte fly for å frakte passasjerer eller last i lavere høyder nærmer seg med stormskritt. Vi er i forkant av utviklingen av flyreiser, og leverer sammenkoblingsløsninger for signalkabling og distribusjon, telemetri, høyeffekt/megawatt-lading og strømkabling. 

Mer informasjon:

Visning
Sorter
3401.17.A

Produktnummer: 22543736
Lagerbeholdning:
3402.17.A

Produktnummer: 22642811
Lagerbeholdning:
9071.99.0547 (73_Z-0-0-547, GDT 230V)

Gasskapsel for lynvern, 230V

Produktnummer: 23011010
Lagerbeholdning:
9071.99.0548 (GDT 90V)

Gasskapsel for lynvern, 90 V

Produktnummer: 23034582
Lagerbeholdning:
Screw_00017791_30Su (Skrue til EMP)

Produktnummer: 23208955
Lagerbeholdning:
EF 316 D

Produktnummer: 22512281
Lagerbeholdning:
RG 400 /U

Produktnummer: 22510080
Lagerbeholdning:
Lenker
Language
Min side