Skip to main content
Til toppen

NATO Godkjenninger

Produkter som er utviklet og produsert i en NATO-medlemsnasjon og som er evaluert og godkjent i samsvar med INFOSECs tekniske og implementeringsdirektiv om sikkerhet og mekanismer, og som er godkjent av utviklingslandenes nasjonale kommunikasjonssikkerhetsmyndighet er kvalifisert for å bli inkludert i NATO Information Assurance Product Catalog (NIAPC).

Disse produktene er underlagt en ekstra godkjenning, som skal bekreftes i produktoppføringen. Denne listen over produkter inkluderer både de produktene som er godkjent for bruk i NATO og nasjonale systemer for å beskytte NATOs klassifisert informasjon, samt alle produkter produsert av NATOs medlemsnasjoner som er evaluert og godkjent for bruk av ikke-NATO nasjoner og internasjonale organisasjoner for å beskytte NATO-klassifisert informasjon.

Listen over produkter skal oppdateres og vedlikeholdes av NCI Agency Cyber Security på vegne av NHQC3S basert på innspill gitt av National Communications Security Authority i NATOs medlemsnasjoner.

Bredengen leverer produkter som ligger på denne listen.

Trenger du hjelp?

Kenneth Haugseth
Business Area Manager Aerospace, Space & Defence Vis telefon Vis e-post

Mil-C-17

Vi leverer kabler etter Mil-C-17-standard som garanterer utmerket og konsistent kvalitet og holdbarhet. Mil-C-17-standarden ble originalt utviklet for militært og industrielt bruk. Spesifikasjonene definerer komplette fysiske og elektriske egenskaper for hver del av komponenten.
 

Kontakt oss for kabler med MIL-C-17 krav.

Language
Min side