Skip to main content
Til toppen

Bærekraft

Bærekraft

Bærekraft

I Bredengen tar vi bærekraft på alvor. Vi er ikke bare opptatt av å levere produkter og tjenester av høy kvalitet, men også av å ta ansvar for miljøet, samfunnet, og fremtiden.

 

Vi er stolte over å ha blitt tildelt bronse i Ecovadis' bærekraftsvurdering.  

Ecovadis er en anerkjent og uavhengig plattform som vurderer selskapers bærekraftspraksis. Gjennom grundige vurderinger av våre bærekraftsprestasjoner innen områder som miljø, arbeidsrettigheter, etikk og forsyningskjede, har Ecovadis anerkjent Bredengen for vårt fokus på bærekraftige praksiser. 

Vi ser på denne anerkjennelsen som en inspirasjon til å opprettholde vårt engasjement for bærekraftige tiltak og strebe etter enda bedre resultater. Som et selskap er vi forpliktet til å drive positiv forandring og være en pålitelig aktør innen bærekraftig utvikling. 

Hva er bærekraft?

Bærekraft refererer til evnen til å møte dagens behov uten å kompromittere fremtidige generasjoners evne til å møte sine behov. Konseptet er delt inn i tre deler: miljømessig, sosial og økonomisk bærekraft. Miljømessig bærekraft handler om å bevare og beskytte naturressurser, redusere forurensning, og håndtere klimaendringer. Sosial bærekraft fokuserer på å opprettholde rettferdighet, likestilling, og sikre god helse og livskvalitet for alle. Økonomisk bærekraft handler om å oppnå økonomisk vekst på en måte som er rettferdig, inkluderende, og langsiktig, samtidig som det tar hensyn til samfunnets behov og ressurser. 

Våre verdier

Bærekraft står også sentralt i våre verdier: 

Kvalitet: Vi forhandler og samarbeider med produsenter av ypperste kvalitet, og som også tar miljø og bærekraft alvorlig 

Kompetent: Vi bruker kunnskap og erfaring til å hjelpe kunden og velge de rette produkter og løsninger.

Ansvarlig: Vi skaper verdier samtidig som vi viser omsorg for ansatte, kunder, miljøet og samfunnet generelt. 

Nyskapende: Vi tenker kreativt, identifiserer muligheter og utvikler effektive løsninger. Vi har derfor alltid blikket rettet mot en grønnere fremtid, og verdsetter innovative og bærekraftige tiltak. 

Våre leverandører

Bredengen samarbeider med leverandører og partnere som deler våre bærekraftsmål. Vi søker kontinuerlig å etablere langsiktige partnerskap med selskaper som opererer i tråd med bærekraftige prinsipper, noe våre største leverandører Huber+Suhner og Prysmian setter høyt på lista. Dette sikrer at hele verdikjeden vår er i harmoni med våre verdier og bidrar til å oppnå en mer bærekraftig verden.  

Våre sertifiseringer

Vi tror på åpenhet og ansvarlighet. Derfor rapporterer vi jevnlig om våre fremskritt, mål og resultater når det gjelder bærekraft. Vi ønsker å være transparente i våre handlinger og inspirere andre til å ta lignende steg i en bærekraftig retning. 

Les mer om våre sertifiseringer som ISO14001 og ISO9001 under.  

 

En pålitelig partner

Bredengen inviterer deg til å bli med oss på vår reise mot en mer bærekraftig fremtid. Sammen kan vi skape positive endringer og bevare planeten for kommende generasjoner.

Ta gjerne kontakt med oss for å lære mer om våre bærekraftige initiativer og hvordan vi kan samarbeide for en bedre fremtid.

Følg oss på Linkedin eller abonnere på vårt nyhetsbrev for oppdateringer på reisen

Mer informasjon

Language
Min side