Skip to main content
Til toppen

Energi

Energi

Energi

Takke være sin motstandskraft mot elektromagnetisk eksponering, effektiv elektrisk isolasjon og egnethet for mellomstore og lange avstander, er fiberoptisk teknologi ideell for bruk i energisektoren. 

Relevante produkter

Bredengen representerer flere markedsledende leverandører og tilbyr et bredt utvalg av fiberoptiske systemer tilpasset energisektoren. Vi leverer alt fra kommunikasjonslinjer beregnet for tøffe og utfordrende miljøer til tradisjonell, strukturert kabling. Våre produkter har en modulær plug-and-play-tilnærming som sikrer maksimal kostnadseffektivitet for installasjon, drift og vedlikehold. 

Våre siste spesial-kommunikasjonsprodukter garanterer motstandsdyktig og trygg tilkobling, fra basenettverkinfrastruktur til mobile kjøretøyflåter eller faste installasjoner – selv i de tøffeste miljøer. Med et komplett tilbud av antenner, kabler og komponenter gjøres oppdateringer rimelige og effektive for å sikre energiforsyningsnettverk, effektivisere driften og forenkle vedlikeholdet. Ved å utnytte integrert teknologi utvikles denne tilpassede løsningen med deg, og letter operatørutvidelser i dag og i fremtiden.

Lenker
Language
Min side