Skip to main content
Til toppen

Kabler

Bredengen tilbyr RF/koaksialkabler for et stort utvalg av applikasjoner. 

Vår produktportefølje inneholder mange av de mest brukte matekablene fra Prysmian, som RFA ½-50 og RFA 7/8-50, samt fleksible varianter som RFF ½-50.

Våre leverandører jobber kontinuerlig med innovasjon og videreutvikling, noe som sikrer at RF-kablene alltid er i tråd med markedets krav og den nyeste teknologien. 

Relevante produkter

Trenger du hjelp?

Kenneth Haugseth
Business Area Manager Aerospace, Space & Defence Vis telefon Vis e-post

Mer informasjon

En koaksialkabel består av en senterleder, dielektrikum, skjerm og en ytterkappe.
Senterleder kan være solid eller flertrådet. En solid senterleder vil levere bedre elektroteknisk ytelse, men kabel med flertrådet senterleder vil være mer fleksibel.

Materialvalget til dielektrikumet har også stor innvirkning på hvordan kabelen presterer. PTFE, PEA, FEP, PE påvirker signalgangen forskjellig innenfor områdene dempning, temperaturområde og fleksibilitet.

Skjermen på kabelen kan bestå av en flettet skjerm, folieskjerm, fortinnet eller et rett eller korrugert rør. Eller en kombinasjon av flere skjermer. Ytterst er det en kappe for beskyttelse. Det finnes ulike kapper til ulik bruk. For eksempel til innendørs bruk vil man ha en kappe som er flammehemmende.

Bruksområder:
Koaksialkabler blir i hovedsak brukt til signaloverføring. Blant annet til anlegg på tog og fly, landingssystem til flyplasser, radarer, antenne til tv.

Krav for koaksialkabel:
Hvilke krav som stilles til en koaksialkabel kommer an på hvor den skal brukes. For eksempel hvis den skal brukes i kjemiske områder må den tåle etsende væsker, Koaksialkabler som brukes i forsvaret trenger MIL-godkjenning og kabler til innendørsbruk burde være flammehemmende og halogenfri og tilfredsstille nødvendige CPR krav.

Bredengen AS har et bredt utvalg av MIL-spesifiserte standard RG-kabler. Både tradisjonelle utendørskabler med PVC-kappe og innendørs kabler som er flammehemmet, halogenfri og tilfredsstiller det nye CPR-direktivet. Alle MIL-spesifiserte kabler passer perfekt til vårt utvalg av RF kontakter.

Lavtapskabler egnet for utendørs, innendørs og maritimt miljø. Som ivaretar nødvendige IEC-normer og CPR-direktiver. Vi garanterer også smidige konnektorløsninger til våre kabler.

Strålekabel / strålekoaks, også kalt lekasjekabel, er koaksialkabel med åpninger i ytterleder. Den lekker signaler med vilje for å få dekning og egner seg derfor godt til bruk i tunneller og andre steder hvor det er vanskelig å få inn signaler. Det finnes mange varianter av to typer: «Coupled mode», korrugert og frest ytterleder beregnet på bredbåndet operasjon. «Radiating mode», ytterleder av uthullet folie optimert for spesifikke frekvensbånd.

MUD-kabler er kabler godkjent for bruk hvor de blir utsatt for MUD kjemikaliene fra Olje og Gass produksjon.

Superfleksible RFF- og ekstra fleksible RFE-kabler garanterer maksimal ytelse i alle omgivelser. Hemmeligheten til deres høye ytelse - liten bøyeradius kombinert med lav demping - ligger i den dype spiral-korrugerte konstruksjonen. Dette sikrer utmerket fleksibilitet og motstand. 

Semiregid kabel er en veldig stiv kabel som kun kan bøyes en gang. Den blir brukt for statiske installasjoner hvor man ikke vil at kabelen skal bevege på seg.

RADOX® står for «radiation X-linked» og beskriver prosessen med å krysslinke termoplastiske polymerer ved hjelp av elektronstråler. Vår leverandør HUBER+SUHNER har brukt denne teknologien siden 1970-tallet for å oppnå forbedringer i de termiske, mekaniske og kjemiske egenskapene til kabelisolasjonsmaterialet. RADOX®-kabler smelter ikke, har bedre slitestyrke og større kuttmotstand enn konvensjonelle kabler, og selv med tynnere isolasjon er de mye mer motstandsdyktige mot ulike miljøfaktorer.

RADOX® OFL™ Kablingsløsninger av høy kvalitet som gir god sikkerhet og effektivitet.

Flere fordeler, én løsning:

  • NEK 606 
  • Utmerket mekanisk, slitestyrke og varmebestandighet
  • Høy- og lavtemperaturtolerant (fra  -50° up to +125°C)
  • Kan tåle eksponering for kjemikalier, oljer, syrer/baser, drivstoff, samt harde miljøfaktorer
  • Lang levetid
  • Ex i/ Ex d/ Ex e sikkerhet

RADOX® OFL™ instrumentation cables

RADOX® OFL™ RF kabler

RADOX® OFL™ CAT kabler - kommer q1 2023

 

Visning
Sorter
K 01252 D

Produktnummer: 22610061
Lagerbeholdning:
SR_86_CU_TP_M17_COIL

Produktnummer: 22810182
Lagerbeholdning:
SR_86_CU_M17_COIL (7,6 MTR)

Produktnummer: 22810184
Lagerbeholdning:
SR_47_M17_COIL

Produktnummer: 22810500
Lagerbeholdning:
SR_47_CU_SP _COIL

Produktnummer: 22810503
Lagerbeholdning:
SR 250/M17 (7,6 MTR)

Produktnummer: 22810701
Lagerbeholdning:
SR_250_TP_M17_COIL

Produktnummer: 22810705
Lagerbeholdning:
SR_86_CU_TP_M17_2M

Produktnummer: 22820182
Lagerbeholdning:
SR_86_CU_M17_2M

Produktnummer: 22820184
Lagerbeholdning:
SR_47_M17_2M

Produktnummer: 22820500
Lagerbeholdning:
SR_47_CU_SP_2M

Produktnummer: 22820503
Lagerbeholdning:
SR_47_TP_M17_2M

Produktnummer: 22820504
Lagerbeholdning:
Lenker
Language
Min side