Skip to main content
Til toppen

Linden

Linden Photonics er en amerikansk produsent av spesialkabler for bruk i ekstreme miljøer, fra verdensrommet, kjernekraft og dype hav til styrede missiler.

Lindens brede utvalg av fiber optiske, hybride og kobberkabler er optimalisert for bruk i tøffe applikasjoner som krever en robust, holdbar kabel. Lindens kabler har blitt brukt fra de dypeste dybdene i havet, på land, i luften (droner og aerostater) og i verdensrommet (radarer, satellitter).

Lindens STFOC (Strong Tether Fiber Optic Cable) kabler er tilgjengelige for en rekke undervannsaplikasjoner fra taufester for ammunisjon til ROV-kontroller i kystnære vann. Robust ytterside, lett design og lange sammenhengende lengder gir oss en fordel over konkurrerende kabler. STFOC bruker en patentert kabeljakkekonstruksjon (LCP - Liquid Crystal Polymer) for å beskytte fiberen i det harde subsea-miljøet. Knutefri STFOC har et patentert design for å beskytte fiberen din mot farene ved skader eller brudd. Tilpassede konfigurasjoner tilgjengelige.

 

Trenger du hjelp?

Walter Stjernstrøm
Business Area Manager Telecom Vis telefon Vis e-post
Eller gå til:
Lenker
Language
Min side