Skip to main content
Til toppen

IoT - Industri 4.0

IoT - Industri 4.0

IoT - Industri 4.0

Begrep som Internet of Things (IoT), “Industry 4.0” og Industrial Internet of Things (IoT) favner en rekke forskjellige teknologier for å gi konnektivitetet til, og behandle data fra, mengder av “ting” som tidligere ikke har vært på nett, og i hvert fall ikke trådløst. Sensorer, styringssystemer, kjøretøy, alarmer, sparkesykler - det er bare fantasien som setter grenser.

Relevante produkter

Målet er å kunne effektivisere prosesser ved å innhente, og reagere på, store datamengder i sanntid. Det finnes bruksområder for IoT i nær sagt alle bransjer og markeder: fabrikker, olje- og gassfelt, strømmålere, skip, Internet of Vehicles (IoV), sykehus, etc.

Pålitelige produkter til IoT-systemer

Under IoT-paraplyen finnes en rekke teknologier: Alt fra software og plattformer for å behandle data til design av kompakte batterier for små sendere. Felles for all IoT er likevel nødvendigheten av et kommunikasjonsnettverk med høy pålitelig og ytelse.

Bredengen leverer utstyr og kommunikasjonsløsninger til deres IoT-system uavhengig av om dere bruker 4G, 5G eller WiFi som bæretjeneste.

Våre leverandører har de riktige produktene for alle tilkoblingsrelaterte krav. Dette inkluderer blant annet antenner, RF-kabler, kontakter og lynbeskyttere for radiokoblinger. Fiberoptiske kabler, xWDM-systemer og kontakter for front/backhaul, og kobberkabler og kontakter for elektronikk/databus, Vann- og støvtette produkter, ATEX-sertifiserte produkter og produkter med sjokk- og vibrasjonsegenskaper er også tilgjengelige og kan brukes i forskjellige applikasjoner og bransjer.

Trenger du hjelp?

Glenn Barmen
Business Area Manager Maritime Vis telefon Vis e-post
Lenker
Language
Min side