Til toppen
Monterte RF kabler

Monterte RF kabler

Montert kabel, eller preterminert kabel, er en ferdig konnektert kabel. Vi utfører montasje av koaksialkabel etter hvert enkelt behov - forskjellige applikasjoner har behov for forskjellige konfigurasjoner på kabelen. Det er variabler som: lengde på kabel, vinkel eller rett konnektor, han eller hun. Prosessene dine forenkles med ferdig monterte kabler med kontakt i henhold til dine behov.

Skreddersydd kabel

Vi kan levere “skreddersydde” kabler i ønsket volum. Montasjen foregår i hovedsak i Norge, noe som gjør at vi kan levere ferdige montert kabel på forholdsvis kort tid (så lenge råkabel og konnektor finnes på lager).

Kunden vil spare tid og få et bedre resultat da vi bruker kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører som passer perfekt sammen og verktøy som er beregnet for jobben og leverer samme resultat hver gang.

Ta kontakt for rådgivning.

 

Monterte kabler med høyeste presisjon

For kabelmonteringer som krever høyeste presisjon og frekvens, foregår terminering i Huber+Suhners egne støvfrie laboratorium, og kan leveres med egen testrapport for hver enkelt kabel. Vi har også muligheten til å fasematche kabler. Det gjør at hver enkelt kabel har den nøyaktig samme elektriske lengden, og kan levere nøyaktig data.

Våre høykvalitetskabler har utmerkede elektriske og mekaniske egenskaper og brukes globalt i krevende applikasjoner. Profesjonell og omfattende support i kombinasjon med en omfattende produktportefølje gjør oss til en ledende leverandør av radiofrekvensløsninger.

Trenger du hjelp?

Kenneth Haugseth
Business Area Manager Aerospace, Space & Defence Vis telefon Vis e-post
Eller gå til: