Skip to main content
Til toppen

Montert RF kabel

Montert RF kabel

En ferdig montert kabel, også kjent som en forhånds terminert kabel, er en kabel som allerede har kontakter festet til seg. Vi setter sammen koaksialkabler etter deres spesifikke behov. Ulike bruksområder krever ulike kabel formasjoner. Faktorer som kabellengde, vinklet eller rett kontakt, hann- eller hunn kontakter, spiller alle en rolle. Vi gjør det enklere for dere ved å tilby monterte kabler med kontakter som passer til akkurat deres behov. 

Spesifiser din kabel under

Skreddersydde kabel løsninger

Vi tilpasser og monterer kabler nøyaktig i henhold til kundenes spesifikasjoner. Vårt team leverer installasjons klare kabler hvor de tar hensyn til variabler som kablens lengde, vinkel, og type kontakt. Også når man har behov for større volum. Dette sparer kunden for installasjons tid og sikrer nøyaktighet og kvalitet. 

Vi er klare til å hjelpe dere med å finne de optimale løsningene for dine kabelforbindelser.

Kvalitet og presisjon

Vi har fokus på kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører. Høykvalitetskablene har utmerkede elektriske og mekaniske egenskaper. I tillegg har vårt nye utstyr funksjoner som gjør at produktene måles, kappes og avisoleres helt presist. 

Ekstra avansert funksjonalitet og ekstreme krav

Muligheter som fasematching, tempraturkondisjonering, Testraporter og serskilte elektriske og mekaniske krav kan leveres via vår partner i Huber Suhner

Trenger du hjelp?

Kenneth Haugseth
Business Area Manager Aerospace, Space & Defence Vis telefon Vis e-post
Language
Min side