Skip to main content
Til toppen

Elektroniske løsninger i fly

Elektroniske løsninger i fly

Elektroniske løsninger i fly

Elektronikken i moderne passasjerfly stiller høye krav til effektivitet og kvalitet. Å sikre at de ulike elektroniske komponentene fungerer best mulig, er et av de viktigste bidragene til en sikker flyvning.

Relevante produkter

I tillegg er vi «påkoblet» hele tiden. Muligheten til å koble seg på internett 24/7, uansett hvor vi måtte befinne oss, er nå et sentralt krav i vårt samfunn. Spesielt forretningsreisende stiller høye krav til kontinuerlig tilgjengelighet, selv når de befinner seg på flyreiser. For å møte denne etterspørselen, tilbyr nå de aller fleste av flyselskapene WiFi ombord i flyene.

De høye kravene til pålitelighet under skiftende og ekstreme miljøforhold krever radiofrekvenskabler og kontakter av ypperste kvalitet. Våre utvalgte leverandører har mange års erfaring med å utvikle og kvalifisere kabler, kontakter og kabelsystemer for fly. Våre løsninger brukes i fly over hele verden, og oppfyller nødvendige tekniske spesifikasjoner.

Bredengen med samarbeidspartnere har omfattende erfaring med å levere WIFI løsninger til luftfartsindustrien. Vi tilbyr et bredt spekter av passive komponenter som antenner, kabler, kontakter og kabelsystemer som sikrer innebygd WiFi om bord i flyene.

Hovedfordelene med våre løsninger:

•    Spesialtilpassede løsninger
•    Lav vekt
•    Robust og pålitelig
•    Enkel og rask installasjon
 

Trenger du hjelp?

Kenneth Haugseth
Business Area Manager Aerospace, Space & Defence Vis telefon Vis e-post
Lenker
Language
Min side