Skip to main content
Til toppen

Aktivt utstyr

Vi har flere forskjellige agenturer som produserer aktivt utstyr for radioanlegg. 

Relevante produkter

Trenger du hjelp?

Thomas Ertresvåg
Salgssjef Vis telefon Vis e-post

RF Aktivt utstyr

Vi innehar agenturer på topp moderne Distribuerte Antenne Systemer for 4G/5G dekning fra JMA Wireless, TEKO DAS. Med dette systemet kan vi levere alle de tre pilarene 5G lover; eMBB, mMTC og URLLC.

DAS fokuserer på å levere ekte oppdragskritiske løsninger som setter standarden for ytelse, overlevelsesevne og distribusjonseffektivitet.

Ubiqams UBiFiX™-løsning gir mobiloperatører mulighet til å beskytte og få mest mulig ut av deres lisensierte spektrum ved å kansellere ekstern interferens ved inngangen til en mobilbasestasjonsmottaker. Løsningen er et tilleggsprodukt; enkelt installert in-line fiber (CPRI) som forbinder sitens BBU og den beskyttede radioen. Enheten henter og sporer automatisk alle ikke-cellulære interferenssignaler og kansellerer dem ved å bruke flere innganger mottatt fra mobilnettstedets diversitet / MIMO-antenner.

Enheten har et kanselleringsnivå på opp til 40dB, noe som sikrer en uavbrutt basestasjon med høy kvalitet selv under ekstreme interferensforhold. UBiFiX™-systemet opererer selvstendig uten å involvere den beskyttede mottakeren, og kan brukes sammen med arkitektur av all slags størrelse, for eksempel DAS. Denne løsningen er veldig kompakt og fleksibel, og inkorporerer fire interferens kanselleringsmotorer samtidig som den gir strømforsyning til kommunikasjonsmoduler i en kompakt 2RU plass.

Tx/Rx fjernovervåking av et bredt spekter av kritiske ytelsesparametere, tilgjengelige i VHF-, UHF- og 700/800/900 MHz-bånd. Styres over SNMP.

Lenker
Language
Min side