Til toppen
Samferdsel

Samferdsel

Vi er en ledende leverandør av komplette strålekabelanlegg, som sikrer nødvendig og kritisk dekning av DAB og TETRA til nye samferdselsprosjekter.

Relevante produkter

Strålekabelanlegg til samferdselsindustrien

Dagens transportindustri møter høye krav til sikkerhet, pålitelighet, energieffektivitet og komfort. Dessuten forventer togpassasjerene et økende antall tjenester som krever god og stabil internettilgang på hele reisen.

Bredengen leverer komplette strålekabelanlegg, som sikrer nødvendig og kritisk dekning av DAB og TETRA. Vi leverer også Ethernet, fiberoptiske løsninger og strømkabelløsninger, i tillegg til applikasjonsspesifikke tilkoblingsløsninger for bygging av moderne jernbanekjøretøy og tilhørende infrastruktur.

Alle våre produkter kvalifiseres i henhold til N601 og NEK 600:2021. De er også godkjent av Vegvesenet i henhold til gjeldende standarder for samferdsel.

Hvorfor velge Bredengen?

Vi representerer verdensledende produsenter innen antenner, kabler og festesystemer tilpasset samferdselsprosjekter. Våre spesialister kan bistå med rådgivning, kursing og logistikk. Behøver du bistand?

Trenger du hjelp?

Thomas Ertresvåg
Salgssjef Vis telefon Vis e-post
Eller gå til:

Mer informasjon:

Prysmian: Coaxial antenna

Hva er en koaksialkabel

 

Våre kvalifikasjoner:

IATF 16949:2016 

Sorter