Skip to main content
Til toppen

Hvem er vi

Hvem er vi

Hvem er vi

Bredengen er en ledende aktør i Norge når det gjelder leveranser av teknisk utstyr og helhetlige løsninger innen transmisjons- og kommunikasjonsteknologi. Vi har en omfattende portefølje til en rekke bransjer. En av våre styrker er kompetansen som våre ansatte besitter innen sine respektive fagområder. Selskapet har en rik og spennende historie som strekker seg tilbake til 1926, og i dag drives Bredengen med et sterkt fokus på fremtiden. Dette gjør at vi alltid er i forkant når det kommer til å tilby våre kunder den nyeste teknologien og innovative løsninger

kontakt oss

Ekstremvær og utfordrende miljøer stiller stadig høyere krav til tekniske komponenter. Uansett om du opererer på havets bunn, på en plattform i Nordsjøen eller ute i atmosfæren, er du avhengig av solide komponenter med høy pålitelighet og lang levetid. Hos Bredengen får du både utstyret og kompetansen du behøver for å lykkes.

Unik kompetanse

Unik kompetanse

Unik kompetanse

Fra vårt kontor på Furuset i Oslo tilbyr vi ledende teknisk kompetanse som sikrer at du får riktige produkter til riktig applikasjon. Våre ansatte har omfattende fagkunnskap og lang erfaring opparbeidet fra både norske og internasjonale markeder. Vårt mål er å bidra med effektive løsninger på kompliserte utfordringer.

Våre ansatte

Lager og logistikk

Lager og logistikk

Lager og logistikk

Vi har et stort lager på Furuset der vi lagerfører en mengde varer etter behov fra kunder. Det kommer faste leveranser inn fra våre leverandører ukentlig. Vi bruker moderne it systemer for full kontroll på vareflyten fra leverandør og ut til kunde. Våre logistikkpartnere har daglige varehopphenting. Kunder kan også hente varer selv.

Kundetilpasset

Kundetilpasset

Kundetilpasset

Vi er utstyrt med verktøy, kunnskap og fasiliteter som lar oss tilpasse produkter etter kundens behov. Ettersom etterspørsel etter tilpasning har økt, har vi investert i nytt utstyr og videreutdannelse av vårt personale. Fra våre lokaler i Oslo kan vi nå tilby omfattende tjenester som inkluderer kapping, stripping, isolering, kobling, montering og testing av kabler

Spesifiser din kabel her
Language
Min side