Skip to main content
Til toppen

Erklæring om ansvarlig innkjøp og konfliktmineraler


Bredengen legger stor vekt på trygg og ansvarlig innhenting av materialer. Dette inkluderer å ikke kjøpe mineraler fra konfliktområder. Vi anerkjenner viktigheten av å sikre at mineralene vi kjøper ikke er knyttet til brudd på menneskerettigheter eller bidrar til konflikt og ustabilitet i berørte regioner.

Trenger du hjelp?

Hilde Sommerfelt
Økonomi- og Kvalitetssjef Vis telefon Vis e-post

Ved å avstå fra å kjøpe mineraler fra konfliktområder, ønsker vi å fremme etiske praksiser og bidra til bærekraftige forsyningskjeder.

Som en del av dette tilbyr vi en oppdatert mineral rapport som kan leveres av våre leverandører på forespørsel. Denne rapporten er et bevis på ansvarlig innkjøp og gjør det mulig for våre kunder å verifisere opprinnelsen til mineralene som brukes i våre produkter.

Ved å aktivt søke informasjon og opprettholde åpne kommunikasjonslinjer med våre leverandører, sikrer vi at vår forpliktelse. Vi streber kontinuerlig etter å forbedring, holde oss informert om utviklingen i bransjen og jobbe for å skape positive sosiale og miljømessige virkninger gjennom vår forsyningskjede.

Vår erklæring om ansvarlig innkjøp og konflikt mineraler gjenspeiler vår forpliktelse til å opprettholde etiske standarder og fremme ansvarlige forretningspraksiser. Vi er dedikert til å gjøre en positiv forskjell og bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger ytterligere informasjon eller har flere spørsmål om våre retningslinjer for ansvarlig innkjøp.

Les gjennom vår Code Of Conduct.

Du kan og lese mer om vårt fokus innen bærekraft og sosiale ansvar her.

Language
Min side