Skip to main content
Til toppen

Distribusjon

En veggboks fungerer som grensesnittet mellom det fiberoptiske aksessnettverket til tjenesteleverandøren (drop-kabel) og det interne In-the-Home-nettverket (FTTH). En passiv tilkoblingskapsling ved inngangen (Building Entry Point, BEP) brukes for skjøting, ruting eller tilkobling av fibre.

Kabinettene er konstruert for å tilby løsninger for et bredt spekter av krav innen telekommunikasjon og fiberoptiske nettverk. 

Relevante produkter

Trenger du hjelp?

Glenn Barmen
Business Area Manager Maritime Vis telefon Vis e-post
Eller gå til:

Veggbokser

19-tommers CTB-boks tilbyr enestående allsidighet for dine behov innen nettverksinfrastruktur. Med sitt tilpasningsdyktige design, effektive plassutnyttelse, robuste konstruksjon, skalerbarhet og sømløs integrasjon er det det ideelle valget for en mer effektiv og robust nettverksoppsett.

Hev nettverksevnen din med 19-tommers CTB-boks

 

Vårt utvalg av FTTA-bokser kommer i tre størrelser – liten, middels og stor – hver tilpasset for å imøtekomme ulike mengder av fjerntliggende radiomaster. Disse allsidige boksene er designet for å møte de mangfoldige behovene til moderne kommunikasjonsnettverk og tilbyr skalerbare løsninger for sømløs tilkobling.

Utforsk FTTA-boksfamilien og finn den perfekte løsningen for nettverkets behov.

HTTA-kabinetter kombinerer sømløst både fiber og strøm som en standardfunksjon. I tillegg har du fleksibiliteten til å velge mellom strømbrytere (CB), overspenningsvern (SPD) eller en kombinasjon av begge deler, slik at du kan tilpasse løsningen til dine spesifikke behov. Disse allsidige kabinettene er tilgjengelige i ulike størrelser, og sikrer dermed effektiv og tilpassbar tilkobling for nettverket ditt. Utforsk vårt utvalg for å finne den perfekte løsningen for infrastrukturbehovene til nettverket ditt

 

MASTERLINE Flex Box (MLFB) er en allsidig utendørs distribusjonsenhet designet for å forenkle utendørs implementeringer. Den tilbyr maksimal planleggingsfleksibilitet og er egnet for ulike installasjoner i gateinnredning. Med en enkel installasjonsprosess, veiledet interiørdesign og IP-beskyttelse for optiske fiberkabler, sikrer den en problemfri oppsett. I tillegg har den integrert styring av kabelslack for maksimal bekvemmelighet under vedlikehold eller oppgradering av nettstedet. Stol på MASTERLINE Flex Box for effektive løsninger for utendørs implementering.

 

MDR II-modulen er en splice/patch-modul som passer på en standard 35 mm DIN-skinne. Disse modulene er vanligvis plassert i en veggkasse eller i et gatekabinett. I transformatorstasjoner og andre tett nettverkede systemer brukes robuste fiberoptiske løse rørkabler for å koble sammen byttekabinetter. HUBER+SUHNER tilbyr nye, spesielt kompakte moduler (DIN-skinne-moduler) for å koble kablene til aktive enheter i kabinettene.

Optibox-produktfamilie tilbyr et omfattende utvalg av kabinetter for ulike bruksområder. Fra store bygninger, som flerboligenheter (MDU-er), til eneboliger med muligheter for ruting, splitt og distribusjon, dekker Optibox-familien de mest krevende bruksområdene.

 

En allsidig løsning designet for både utendørs og innendørs installasjoner. Dette innovative kabinettet har evnen til å lagre opptil 30 meter overskuddskabellengde, avhengig av kabeldiameteren. Enten du trenger det på stolper, vegger eller i en 19" rack (1U), er vår overlength-boks lett monterbar og leveres komplett med monteringsbraketter, skruer og en laseradvarselsetikett.

Denne serien telekommunikasjonskabinetter inkluderer tre varianter designet for 3, 6 og 12 fjerntliggende radiomaster (RRH). Disse spesialbygde boksene er tilgjengelige med både strømbrytere (CB) og overspenningsvern (SPD), og imøtekommer ulike behov for strømdistribusjon og sikkerhet i moderne kommunikasjonsnettverk. Utforsk PTTA-boksefamilien for å finne den ideelle løsningen for å effektivt forsyne strøm og beskytte infrastrukturen til nettverkets RRH.

Visning
Sorter
KEV1-FBF-FSC-24 FIBERPANEL SC

Produktnummer: 22653018
Lagerbeholdning:
MOUNTING NUT FOR DIVIDER UP TO 12 FIBERS

Produktnummer: 23040541
Lagerbeholdning:
Empty 19" for 24 x ST connectors

Produktnummer: 84086128
Lagerbeholdning:
CB1-B77-0000-00-00-00-00-00OKK

Produktnummer: 84086133
Lagerbeholdning:
Lenker
Language
Min side