Skip to main content
Til toppen

RFbeam Microwave

RFbeam Microwave

RFbeam Microwave er en ledende leverandør av radarsensorer og tjenester innen design av radar med base i østlige Sveits. Deres produktutvalg inkluderer enkle, rimelige Doppler-sensorer så vel som høyt integrerte bildebehandlingsenheter.

Radar sensor brosjyren

RFbeam utvikler og produserer kortdistanse mikrobølgesensorer og løsninger for industri- og OEM (originalutstyrsprodusent)-kunder. RFbeam er også spesialister innen antennedesign og generell mikrobølgedesign. Deres produkter brukes i bevegelses- og industrisensorer, trafikkovervåkings- og analyseringssystemer, sportsmåleutstyr og mange andre applikasjoner.

Hvorfor bruke radar

I flere år har planar radar-teknologi gjort det mulig for dem å realisere små, kostnadseffektive og robuste sensorer. Radar er en intrinsisk robust teknologi som kan brukes selv under krevende miljøforhold. De bruker radar sensorer til såkalte kortsiktige radarapplikasjoner som dekker avstander fra centimeter til noen hundre meter.

Trenger du hjelp?

Kenneth Haugseth
Business Area Manager Aerospace, Space & Defence Vis telefon Vis e-post

Applikasjoner

Droner blir stadig mer intelligente og krever pålitelig informasjon om omgivelsene sine for å operere trygt. I tillegg ønsker droner også å kunne oppdages fra bakken. Radar sensorer kan gi pålitelige data her.

Sikkerhetsapplikasjoner kan dra nytte av de mange fordelene med radar sensorer. De påvirkes ikke av miljømessige påvirkninger som dag, natt, tåke eller røyk osv., og kombinert med deres anonymitet gjør det dem ideelle for bruk i ulike sikkerhetsapplikasjoner.

RFbeam tilbyr et bredt utvalg av sensorer for bruk i trafikkapplikasjoner. Radar er kjent for sine hastighetsmålingsfunksjoner. I tillegg kan radar også måle retning, avstand og vinkel på dynamiske og statiske objekter under alle værforhold. Dette gjør radar til det førstevalget for mange trafikkapplikasjoner.

Robustheten mot miljøpåvirkninger gjør radar sensorer perfekt egnet for industrielle anvendelser. Radar sensorer kan generere 3D punktskyer for omkretsovervåking eller gi nøyaktige målinger i millimeterområdet for tanknivåapplikasjoner

Radar sensorer kan gi viktig informasjon om miljøet og dermed bidra til å begrense miljøskader. Å være upåvirket av været muliggjør tidlige advarsler i miljøapplikasjoner.

Radar sensorer representerer det neste store steget for hjemmeautomatiseringsapplikasjoner. Det er mulig å oppdage og spore objekter i et rom med bare én sensor. Evnen til å skjule sensoren bak plast gir stor designfleksibilitet. Radar er helt anonym, noe som gjør det perfekt for sensitive hjemmeautomatiseringsapplikasjoner.

Radar-teknologi har en lang tradisjon innen bilindustrien. Det finnes spesielle frekvensbånd som er reservert kun for bilapplikasjoner. RFbeam samarbeider med ledende brikkeprodusenter for å muliggjøre fremtidsrettede løsninger for din bilapplikasjon

Radar sensorer egner seg godt til målinger i idrettsaktiviteter. De kan skjules bak plast og er brukbare under nesten alle miljøforhold. Radar sensorer kan brukes til å spore en rekke parametere i sportsapplikasjoner, som hastighet, avstand og vinkel på objekter.

Lenker
Language
Min side