Til toppen

Måleinstrumenter

Vi er stolte av å være en ledende leverandør av felt måleinstrumenter, som er skreddersydd for operatører, serviceteknikere og entreprenører som arbeider innenfor telekommunikasjons-nettverk. Vår omfattende produktserie er spesialdesignet for å dekke behovene innen fiberoptisk, koaksialkabel, kringkasting og WiFi-sektorene.

Vår portefølje omfatter et bredt spekter av tjenester, blant annet RadioFrekvens (RF) VHF/UHF og satellittkommunikasjon. Vi tilbyr også avansert kompetanse innen fiberoptikk, med støtte for både Multimode- og Singlemode-teknologier, samt CWDM/DWDM-applikasjoner. Dessuten har vi god kompetanse på kabellokalisering og kvalitetsmålinger, noe som gjør oss til en pålitelig partner for alle som arbeider med installasjon, vedlikehold og feilsøking av nettverk.

Vårt engasjement for innovasjon og kvalitet gjenspeiles i våre produkter, som er nøye utvalgt for å sikre pålitelige og nøyaktige målinger. Uansett om du jobber i feltet, er en servicetekniker eller en entreprenør, kan du stole på våre måleinstrumenter for å sikre optimal ytelse og drift av telekommunikasjonsnettverk.

Trenger du hjelp?

Peter Robin Greenwood Ormerod
Support Manager Vis telefon Vis e-post
Eller gå til: