Til toppen
Test og Måleutstyr

Test og Måleutstyr

Vi tilbyr avanserte løsninger for test og måleutstyr for alt fra laboratorier tilde mest krevende operasjonsområder - våre løsninger er ultrapresise, effektive og tilpasset dine behov.

Relevante produkter

Vår differensierte og markedsledende mikrobølgeportefølge sikrer nøyaktige målinger for applikasjoner opp til 110 GHz kombinert med lang levetid. Dette minimerer behovet for vedlikehold, noe som resulterer i reduserte kostnader over tid. Standard og tilpassede RF-løsninger er designet for ethvert testscenario med nøyaktig det følsomhetsnivået som trengs for best kvalitetssikring.  

 

Ingeniørtjenester

I T+M-verdenen er konstant utvikling nøkkelen til langsiktig suksess, ettersom den er i konstant forandring. For å holde tritt med utviklingen som skjer i ulike bransjer, fokuserer våre leverandører på forskning, utvikling og produksjon av RF-løsninger og systemer. Vi tilbyr designstøtte for alt fra konsept til volumproduksjon. Våre sammenkoblingsløsninger er kvalitetstestet og skreddersydd for krav spesifikke til flere bruksområder. I tillegg tilbyr vi tjenester for å forenkle integrasjon i systemer. Fordeler inkluderer: 

  • Tilpassede og optimaliserte PCB-grunnflate 

  • Krypterte simuleringsmodeller 

  • RF-monteringskonfigurator 

  • RF-monteringskalkulator 

 

Kontakt oss for å finne ut av hvordan våre tjenester kan bidra til å møte dine utfordringer.  

Trenger du hjelp?

Glenn Barmen
Business Area Manager Maritime Vis telefon Vis e-post

Bruksområder

 

Radiofrekvenstesting

Vår leverandør Huber+Suhner sin portefølje tilbyr et bredt utvalg av høyfrekvente komponenter som er tilpasset de ulike behovene innen test og måleutstyr. Alle produktene har kjennetegn som høy ytelse og stabile egenskaper. Siden kvaliteten på en testkonfigurasjon kun er like sterk som det svakeste leddet, tilbyr vi et bredt utvalg av fleksible og robuste kabelsammenstillinger med utmerket amplitude- og fasestabilitiet, høypresisjonskontakter, samt termineringer og adaptere som resulterer i høy repeterbarhet, lengre levetid, og effektiv bruk.  

Halvleder og høyhastighets digital testing (HSDT)

Vi har et omfattende tilbud av RF-testkomponenter og sammenstillinger, utviklet og optimalisert for halvleder- og høyhastighets digitale testapplikasjoner opp til 110 GHz. Våre produkter er utviklet for å møte stadig økende krav til båndbredde og utfordringene tilknyttet plassbegrensinger. Vår portefølje kjennetegnes av koaksial-til-PCB-overganger og kabelsammenstillinger med høy tetthet, lavest tap og høyest ytelse.  

Automatisk testutstyr 

Behovet for automatisert ytelse og pålitelighet til halvledere utvikler seg raskt på grunn av innovative bransjer som kommunikasjon og bilindustrien. Våre leverandører oppfyller de nyeste teknologikravene ved å tilby standard og tilpassede løsninger som kombinerer den beste ytelsen med høyest testeffektivitet. Vi er kjent for våre høye kvalitetsstandarder, og tilbyr et omfattende utvalg av sammenkoblingsløsninger som garanterer pålitelighet, repeterbarhet og holdbarhet. Samtidig sikrer vi enkel integrasjon, tetthet og fleksibilitet.  

Kvanteberegning

Vi benytter ingeniør- og produsjonsekspertise innen radiofrekvens, fiberoptikk og lavfrekvente teknologier for å utvikle nye løsninger som støtter mange unike utfordringer innen kryogene miljøer. Sammenkoblinger i kvanteapplikasjoner krever spesifikke egenskaper, inkludert høy tetthet, avmagnetisme og lavt tap. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for signaloverføring fra romtemperatur ned til de laveste temperaturseksjonene.