Til toppen

Mikrobølge-, Test- og Målekabler

Vi har lang erfaring med utvikling og produksjon av mikrobølge- og testkabler tilpasset ulike behov innenfor feltet test- og måling. Vi leverer alt fra standardkabler til spesialkabler, som skiller seg ut grunnet deres optimale ytelse og stabile karakteristikker. 

Våre fleksible mikrobølgesammenstillinger gir overlegen elektrisk og mekanisk ytelse for både statiske og dynamiske applikasjoner. Serien er designet for å gi optimal ytelse opp til 67 GHz hvor høye elektriske krav, spesielt stabilitet og lite tap, er viktige. Produktene er spesielt egnet for test- og måleapplikasjoner og forsvarssystemer. 

Bredengen leverer også lette, avanserte versjoner designet for å imøtekomme de strenge behovene til romfartssystemer (slik som satellitter) og luftfartssystemer (fly, helikopter og missiler). 
 

Produktutvalget inkluderer: 

  • Frekvensområde opp til 67GHz
  • Test- og målekabler for lab
  • Test- og måle kabler for felt
  • Spesialkabler
  • Fasestabilitet
  • “matchede” sett
  • Kabler med ekstreme ytelser (både elektrisk og mekanisk)
  • Kundespesifiserte løsninger
Relevante produkter

Trenger du hjelp?

Kenneth Haugseth
Business Area Manager Aerospace, Space & Defence Vis telefon Vis e-post

Mikrobølgekabel alternativer

Multiflex mikrobølgekabler er det fleksible alternativet til semi-rigide kabler. De brukes i kommersielle og militære RF- og luftbårne mikrobølgesystemer, kommunikasjonssystemer, basestasjoner, satellitt, bakkesystemer – kort sagt: hvor som helst en fleksibel mikrobølgekabel kreves.

S-serien er en serie med kostnadseffektive mikrobølgekabler med lavt tap. Disse allsidige kablene kjennetegnes ved deres svært lavt insertion loss over et bredt frekvensområde. S-seriens kabler er enkle å montere og er laget av miljøvennlige, halogenfrie materialer.

MINIBEND-serien er en fleksibel, forhåndsmontert koaksialkabel, designet for interne punkt-til-punkt-forbindelser mellom RF-moduler i systemer. Serien tillater bøyning rett bak kontakten med utmerket motstand mot flamme og korrosjon, og har imponerende trekkstyrke og mekanisk holdbarhet. Den er 100 % testet for å sikre ytelse av høyeste kvalitet.

Sucoform mikrobølgekabler gir tydelige mekaniske fordeler fremfor semi-rigide kabler. De er basert på samme design som de standard PTFE-isolerte semi-rigide kablene, men har en tin-soaked kobberfletting av ytterlederen, noe som gir dem enestående håndformbarhet. Takket være de små bøyeradiene tillater de plassbesparende ruting og pakking.

Semi-rigide kabler er unike ved at de lett bøyes til ønsket ferdig form og fortsatt beholder sin verdier etter bøying. Denne egenskapen gjør den ideell for bruk med automatisert bøyeutstyr, samt håndforming med bøyeverktøy.