Til toppen

Fester og Festemateriell

Vi tilbyr et stort utvalg av kabelfester/kabelklemmer og festemateriell, som passer til de fleste kabler og strukturer. FIMO-kabelfester sikrer enkel og tidsbesparende festing, i tillegg til at du kan oppfylle ethvert installasjonskrav med én spesifikk løsning. Bredengen leverer et komplett utvalg av FIMO-produkter for festing, jording og tetting av kabler og rør.

Våre erfarne spesialister kan hjelpe deg med å finne det beste kabelfestet og tilbehøret for dine behov. 
 

Trenger du hjelp?

Walter Stjernstrøm
Business Area Manager Telecom Vis telefon Vis e-post
Eller gå til:

Enkel og rask installasjon (opptil 80 % spart tid). Temperaturområde -30°C til +120°C. Patentert løsning garanterer høy lastevne. Høy materialkvalitet tillater installasjon året rundt, også ved frostfare. UV-bestandig materiale til ulike applikasjoner, spesielt utendørs. Sadler i festene for koaks kabel er kalibrert for å unngå skade på kabel.

FIMO kabelfeste er egnet for å lage flere festepunkter på alle slags strukturer. FIMO Spesialklemmer er kombinerte løsninger for strømkabel + fiberoptisk kabel. Festene våre passer til de fleste kabler og strukturer, vi kan også levere spesialtilpassede fester. Vi leverer idag kabelfester i hovedsak til telekom og samferdsel (tunnel).

Et kabelfeste må passe både til kabelen og strukturen den er festet i. Kombinasjonen av ulike kabler og strukturer krever derfor et bredt utvalg av kabelfester. Vår leverandør FIMO sitt brede utvalg av kabelfeste produkter og tilbehør kan oppfylle ethvert installasjonskrav med en spesifikk løsning. FIMO har mer enn 5000 produkter i sin portefølje.