Til toppen
Maritim industri

Maritim industri

Få bransjer stiller like høye krav til utstyr som maritim og offshore. Bredengen er en ledende leverandør av spesialtilpassede tekniske løsninger til den maritime industrien.

Relevante produkter

sikre og skreddersydde løsninger

Maritime miljøer krever robuste og driftssikre løsninger. De befinner seg ofte i utfordrende forhold som betyr at montering, justering og reparasjoner krever ekstremt mye ressurser.

Takket være skreddersydde og effektive produktløsninger, kan personale med selv minimal trening installere og vedlikeholde systemene. En overflatebehandling i verdensklasse og gode tekniske løsninger gjør våre produkter motstandsdyktige mot korrosjon og andre miljøpåvirkninger. Produkter fra Bredengen ivaretar de strengeste krav til elektrisk ytelse.  Våre løsninger er også vanntette, støvtette og rustfrie.

Hvem kan vi levere til

Bredengen leverer kvalitetssikret utstyr til et bredt utvalg av bedrifter som opererer innen olje- og gassindustrien, shipping industrien, havvind-prosjekter og oppdrettsnæringen.

Våre spesialister har jobbet med en rekke profilerte prosjekter innen maritim industri. Vi har blant annet bidratt til utbyggingen av Aasta Hansten, Mariner, Gina Krogh og Johan Sverdrup. Her har vi levert RF kabler, RF komponenter og fiberprodukter egnet for offshore installasjoner.
 

Trenger du hjelp?

Glenn Barmen
Business Area Manager Maritime Vis telefon Vis e-post

Vi oppfyller kravene til følgende kvalifikasjoner og standarder: