Til toppen
Marine TV / IPTV systemer

Marine TV / IPTV systemer

Bredengen er leverandør av IPTV- og TV-systemer til det maritime markedet. Våre skreddersydde systemer er utformet for å fungere optimalt i maritime miljøer og omfatter stabiliserte satellitantenner og hovedsentraler. Vi har vært en pålitelig leverandør av satellittmottaksutstyr til flytende plattformer og skip siden 1988. Vårt klientell inkluderer den norske fiskeflåten, Sjøforsvaret, cruiseindustrien og offshore-plattformer, samt boligrigger.

Over dekk

Vi baserer oss på antenner fra Cobham SeaTel Inc., som er anerkjent for å levere høykvalitets stabiliserte satellitantenner. Vår portefølje inkluderer antenner i ulike størrelser fra 45cm til 3,60m, for å imøtekomme ulike behov og krav.

Under dekk

Opp gjennom årene har vi etter tilbakemeldinger fra våre kunder innen offshore- og cruiseindustrien tilpasset oss og utviklet de beste systemer og metoder. Vi benytter i stor grad komponenter fra vårt standard utvalg av landbaserte kabel-TV-løsninger. Våre nåværende systemer er enten ethernet-baserte IPTV-anlegg eller DVB-C (QAM) over koaks. Ved ønske kan IPTV-anleggene leveres med hospitality-funksjoner. Lokale kilder integreres i systemene ved hjelp av skreddersydde encodere som støtter både HDMI- og A/V-grensesnitt.

Med vår ekspertise og dedikasjon til kvalitet og pålitelighet, sikrer vi at våre IPTV- og TV-systemer oppfyller kravene og forventningene til det maritime markedet. Vår kontinuerlige innovasjon og tilpasning til kundenes behov gjør oss til en ledende aktør innen levering av maritime løsninger.

Trenger du hjelp?

Walter Stjernstrøm
Business Area Manager Telecom Vis telefon Vis e-post
Eller gå til: