Til toppen

Fibersnorer

Vi tilbyr fibersnorer tilpasset dine behov.

Vår produktportefølje inkluderer de fleste kombinasjoner av singel- og multimodus fiber, simplex/duplex og konnektorer i lengder fra 1 til 30 meter.

Vi har også push/pull-varianter, samt fibersnorer med Huber + Suhner sine konnektorer tilpasset utendørs bruk i tøffe miljøer.

Vi leverer også kundetilpassede løsninger, slik som konnektorkombinasjoner, tilpassede farger eller spesielle lengder.

 

Relevante produkter

Trenger du hjelp?

Walter Stjernstrøm
Business Area Manager Telecom Vis telefon Vis e-post

Fibersnor typer

E-2000 er en høyytelseskontakt som oppfyller de høyeste standarder av ypperste design og produksjonsprosesser. Bare materialer av høy kvalitet og høy presisjon brukes for å garantere tilkoblinger på høyeste nivå. HUBER + SUHNER E-2000-produktene oppfyller de internasjonale standardene IEC 61754-15 og TIA 604-16 og er naturligvis RoHS-kompatible.

FC er en storformet kontakt. Huset er gjenget til adapteren og sikrer derfor en stabil og stiv tilkobling egnet for test + måling, industri og medisinsk bruk.

SC-kontakten er en av de vanligste løsningene for pålitelige nettverk. Med den store formferulen sikrer denne kontakten en pålitelig optisk forbindelse med god mekanisk stabilitet. Dens push-pull-design forhindrer feiljustering av rotasjonen.

LC-kontakten er etablert på grunn av den lille størrelsen og den svært pålitelige tilkoblingskvaliteten. I løpet av de siste fem årene har det blitt den mest populære kontakten i verden.
Denne suksessen kan tilskrives en rekke innovasjoner og våre leverandørers konsistente tilnærming til optimalisering av forsyningskjeden. Spesielt den innovative LC-XD-kontakten setter nye standarder for pakkingstetthet og håndtering i datasentre.