Skip to main content
Til toppen

Basestasjoner/ Macro Cells

Basestasjoner/ Macro Cells

Basestasjoner/ Macro Cells

Trådløs infrastruktur er avhengig av flere ulike radiofrekvens- og fiberoptikkteknologier. Bredengen leverer tilpassede løsninger for hver makrocelleapplikasjon, noe som reduserer kompleksiteten og åpner for flere økonomiske fordeler.

Relevante produkter

Standardiserte og skreddersydde løsninger for basestasjoner

Som representant for Huber + Suhner i Norge, leverer vi verdensledende løsninger for FTTA (fiber til antennen), PTTA (Power to the Antenna) og HTTA (Hybrid to the Antenna)  som er både effektive og enkel å installere.

Bredengen leverer i dag PTTA- og FTTA-løsninger til Telenor og Telia sine nett. Løsningene våre fordeler seg på 3 forskjellige FTTA-kablingssystemer: MASTERLINE Classic (MLC), MASTERLINE Extreme (MLE) og MASTERLINE Ultimate (MLU). MASTERLINE kablingssystemer er de mest effektive fiberoptiske produktene tilgjengelig på markedet. Alle MASTERLINE-systemer kan leveres med 6 til 48 fibre.  Vi tilbyr også jumperkabler til alle anerkjente produsenter av radioutstyr, som for eksempel Ericsson, Huawei og Motorola.

Nye signalløsninger krever også nye strømløsninger - vi har komplett utvalg av strømkabler og koblingsbokser egnet for alle kjente RRU-løsninger i det norske markedet.

Festematriell for alle PTTA- og FTTA-løsninger finnes på lager i Oslo.

Trenger du hjelp?

Walter Stjernstrøm
Business Area Manager Telecom Vis telefon Vis e-post
Lenker
Language
Min side