Skip to main content
Til toppen

5G TIL OFFSHORE INSTALLASJONER

Nordiske maritime installasjoner opererer i et svært krevende miljø. Både vær, kjemikalier og olje en faktorer for slitasje. Alt som plasseres i et slikt miljø må være motstandsdyktig mot kjemikalier, brann, og vanninntrenging. Huber+Suhner lanserte høsten 2023 en egen kabelportefølje; OFL, som er spesialtilpasset olje- og gassmarkedet. I OFL-serien finnes coax, fiberoptisk kabel, og strøm/signalkabel. Alle kablene er utformet spesielt for å tåle olje og annen kjemisk påvirkning, og er sertifisert ihht NEK606. Vi i Bredengen spesialiserer oss på nettopp utstyr av høy kvalitet, spesifikt laget for den maritime næringen.

Behovet for høy båndbredde og rask dataoverføring øker i takt med bruk av avanserte applikasjoner og tjenester om bord på skip, plattformer, oppdrettsanlegg og vindmølleparker. I samsvar med digitaliseringen av arbeidsprosesser trengs pålitelig tilgang og mulighet til å  håndtere store datamengder. For å imøtekomme dette ser vi at stadig flere tar i bruk 5G teknologi. Ved innføring av 5G offshore vil man få et oppgraderingsbehov på den eksisterende trådløse infrastrukturen. Høyere frekvenser og lavere signalforsinkelse stiller strengere krav til anleggets ytelse og kvalitet, særlig med tanke på dekning og passiv intermodulasjon. 
 

I Huber+Suhners sortiment finner man et bredt spekter av antenner i et stort utvalg formfaktorer, enten du trenger retningsstyrte eller omni løsninger for innendørs og utendørs bruk i frekvensbånd fra UHF og Tetra, til 5G og Wifi. Vi hjelper deg med å finne riktig antenne slik at du får optimal dekning.

Overgangen til 4G og 5G synliggjør også problemer rundt passiv intermodulasjon (PIM). I tillegg til å levere høykvalitetsutstyr med lav PIM fra CCI og Spinner, fører vi også en spennende portefølje fra FIMO med utstyr som reduserer ekstern PIM.

Bredengen er en ideell partner når dere skal oppgradere til 5G. Med vår kompetanse og tilgang til produkter fra pålitelige leverandører kan vi tilby skreddersydde løsninger for ditt behov, enten du bare trenger en kabel og en konnektor, eller om du trenger et komplett DAS-anlegg har vi i Bredengen produktene og løsningene du trenger

Vår evne til å levere raskt og effektivt, støttet av et omfattende varelager, gjør oss til en sterk partner for å håndtere utfordringene og raskt levere løsninger som driver frem innovasjonen i industrien. 

 

 

Har du produktspørsmål, eller ønsker å snakke med oss om rådgivning?

Ta kontakt så vil vi hjelpe deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt

 

 

Lenker
Language
Min side